RSS

Shkolla Shqipe në Bronx e gatshme për fillimin e vitit të ri shkollor 2012/2013

16 Sep

Shkolla Shqipe në Bronx e gatshme për fillimin e vitit të ri shkollor 2012/2013

Qazim Doda, New York

Image

Shkolla Shqipe në Bronx, NY ka bërë përgatitjet e duhura për  fillimin vitit të ri shkollor 2012-2013.

Në këtë shkollë do të mbahet mësimi në gjuhën shqipe nga mësues me përvojë në atdhe, çdo të Shtune nga ora 10:00 e mëngjesit deri në orën  1:00 pasdite. 

Fëmijët do të kenë mundësi t’i ndjekin lëndët e Historisë Shqiptare, Gjeografisë, Gjuhës Shqipe, Muzikë Shqiptare  dhe do të kenë mundësi të mësojnë këngë dhe valle shqipe. 

Ftohen të gjthë të interesuarit që t’i sjellin fëmijët e tyre për  regjistrim. 

Kjo shkollë gjendet në : 650 Hollywood Avenue / Bronx , NY 10456(Në mjediset e I.S 192) 

Numrat kontaktues për regjistrim janë:  347/ 316 6686  dhe  914/ 582 3985.           

Mësimi  fillon me 22 Shtator 2012

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on September 16, 2012 in Uncategorized

 

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: