RSS
Video

Intervistë me Adem Grabovcin

26 Sep

Pse parlamenti i Kosoves nuk po ben asgje rreth ligjit te lustracionit?
Derisa ne Kosove sherbiemet sekrete serbe veprojne ne çdo kend, pse nuk merren masa konkrete per ndalimin e aktivitetit te tyre?
Pse ne parlamentin e Kosoves flitet shume kunder SHIK-ut dhe asgje kunder UDB-se dhe BIA-s?
Keto jane pyetjet qe ju parashtruan z. Grabovci, mirepo ne asnjeren nuk tregoi gatishmerine qe te pergjitjet.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on September 26, 2012 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: