RSS

24 Jan

E verteta rreth Lugines se Presheves duhet te thuhet pa marre parasyshe se neve nuk na pelqen. Ajo zone eshte e pushtuar dhe e tradhetuar keq.

qazimdoda

Ankthi i luftës në trojet e pushtuara të Kosovës Lindore

Qazim Doda, New York

19 Janar 2013

Lapidari i dëshmorëve të UÇPMB-së në Preshevë është një dëshmi se sa të dobët jemi ne shqiptarët kur më së shumti kërkohet unifikim i faktorit politik. Presheva, Bujanovci dhe Medvegja mbetën zyrtarisht si territor i okupuar pas marrëveshjes së Konçulit e cila u arrit si rezultat i kompromisit të një dhëndërri të Serbisë që e kishte gruan shkinë dhe në të njëjtën kohë ishte edhe ambasador i Amerikës në Beograd, trysni kishte edhe nga faktori politik shqipëtar i Kosovës që nuk e njihte atë zonë dhe duke e shfrytëzuar reputacionin që e kishin nga euforia e pas-luftës ata e bënë këtë lojë të turpit.

 Me vrasjen e Ridvan Qazimit -Komandant Lleshit e cila ndodhi gjatë atyre ditëve nuk mbeti asnjë komandant lufte në atë zonë që do të kishte forcën morale të kërkojë…

View original post 341 more words

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on January 24, 2013 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: