RSS
Image

Nderohet Adem Demaçi nga kryetari i Manhattan-it z. Scott M. Stringer

17 Feb

PËR 5 VJETORIN E PAVARSISË SË KOSOVËS NDEROHET NGA NEW YORKU HEROI I KOSOVËS ADEM DEMAÇI

Për nder të 5 vjetorit të Pavarsisë së Kosovës, me kërkesën dhe sponzorizimin Fondacionit të Shoqerise Shqiptaro Amerikane , nderohet me Mirnjohje për kauzën e Kosovës Heroi i Kosovës Adem Demaçi nga kryetari i Manhattanit (qendra e Nju Jorkut) zotri Scot M. Stringer.

Kjo mirnjohje është konkretizuar nga veprimtari dhe gazetari Hulumtues z Qazim Doda, që jeton dhe punon në New York.

Është kjo dhurata më e mirë nga mërgimtarët në ShBA për simbolin e rezistencës dhe “letërnjoftimin e Kosovës” Adem Demaçin.

Shefqet Cakiqi
Acherli 25
6423 Seewen , Zvicër
++418102865

Nderohet Adem Demaçi nga kryetari i Manhattan-it z. Scott M. Stringer

Versioni ne shqip

Zyra e Kryetarit të qytetit të Manhattan-it
Qyteti i New York-ut
Kryetari i qytetit të Manhattan-it Scott M. Stringer

Është i nderuar për të dhënë këtë

Çertifikatë të Vlerësimit

Adem Demaçit

Për përkushtimin e tij në avancimin e çështjeve të Kosovarëve në këtë përvjetor të 5të të Pavarësisë së Kosovës

Scott M. Stringer
Kryetar i qytetit te Manhattan-it

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on February 17, 2013 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: