RSS
Video

Intervistë me Rexhep Gali Balidemaj

17 Jun

Ne kete interviste mund te mesoni se si ndodhi asimilimi i shqiptareve te Plaves dhe Gucise, Kush ishte Ukshin Hoti, Si ishte jeta e te burgosurve ne burgun famekeq te Goli Otokut e shume gjera te tjera qe deri tani per here te pare ne nje interviste te gjate me Rexhep Gali Balidemajn do te sjelle para jush kanali televiziv AAVision

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on June 17, 2013 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: