RSS
Video

Agim Sylejmani: “RRUGËTIMI I NJË VIGANI”

15 Jul

Bashkë në burg a bashkë në ilegalitet me Heroin Rexhep Mala. I vendosur që veprimtarinë e heroit Rexhep Mala ta sjell në dritë, Agim Sylejmani shkruan librin: “RRUGËTIMI I NJË VIGANI” në të cilën i kujton vuajtjet dhe veprimtarinë me të. Agim Sylejmani ishte një ndër veprimtarët kyq të LPK-së në diasporë dhe ndër organizatorët e luftës çlirimtare në Kosovë. Tani Agim Sylejmani jeton dhe vepron në Zvicër.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on July 15, 2013 in Uncategorized

 

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: