RSS
Video

ME SHQIPTARËT E AMERIKËS-Qazim Doda: Ali Ukaj ishte gazetari i parë që u vra në Shqipëri

17 Jul

Vrasja e gazetarit Ali Ukaj nuk ishte rastësi.
Si u përgatit vrasja e tij dhe pse nuk po rihapet dosja e tij?
AA Vision ka filluar hulumtimet se ku gjendet dosja “Ukaj” dhe cilat janë arsyet për fshehjen e saj.
Në këtë emision mund të shikoni një intervistë me djalin e axhës së Ali Ukaj-t i cili me të dëgjuar për vdekjen e Aliut kishte shkuar në Shqipëri për ta marrë kufomën.
E falënderojmë z. Adriatik Kelmendi që na e bëri të mundur ta përdorim edhe videon e emisionit COSMO në të cilën flitet rreth rastit të Ali Ukaj-t.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on July 17, 2013 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: