RSS
Video

Interviste me Rexhep Gali Balidemaj-n

05 Aug

Rexhep Gali Balidemaj eshte ish i burgosur politik, i cili vuajti denimet me burg te rende ne Goli Otok, Dubrave, Prishtine, Gjilan dhe Lipjan. Ne kete interviste mund te mesoni rreth veprimtarise se tij per shtate dekada me radhe dhe do te kuptoni me mire per gjendjen e mjerueshme ne trojet e pushtuara Plave e Guci. Si u asimiluan dhe terrorizuan fizikisht e psiqikisht shqiptaret e kesaj treve. Tani qe disa shqip-foles po mundohen ta sjellin edhe deponine e mbeturinave te Malit te Zi dhe po e ndihmojne politiken e pushtuesit Malazez qe t’i shperngulin edhe ata pak shqiptare qe kane mbetur ne fshatin Martinaj, Rexhep Gali ka nje porosi per ata shqiptare qe kane mbetur te cilen mund ta gjeni ne kete interviste.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on August 5, 2013 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: