RSS

Ermira Babamusta i sjell krenari popullit shqiptar

06 Aug

babamusta

Studijuesja Ermira Babamusta fiton çmimin :  “Gruaja Humanitare Nderkombetare” i cili ju dorëzua nga kongresi Amerikan.  Në profilin e saj ajo falënderon kongresin Amerikan dhe liderin e maxhorances në Senat Harry Reid për këtë mirënjohje.
Babamusta ka vite që merret me çështje politike dhe ka arritur të jetë pjesë e fushatës elektorale për Presidentin Obama. Me Portalin e saj Prishtina Press, ajo arriti që të krijonte një rrejt profesional në mediat elektronike për informim të pa-anshëm.

Më poshtë keni falënderimin e  postuar në profilin e saj të rrjetit social Facebook:

I am grateful to the US Congress and Senate Majority Leader, Harry Reid for his gracious recognition I received at the Capitol Hill 1 August 2013, “International Humanitarian Woman of 2013”, along with my father for his “International advocacy of Democracy”. I am grateful to be blessed in this wonderful nation of United States of America and for the opportunities given here, as well as carry to heart my lifelong lessons, values and traditions from my homeland, Albania.

I jam mirenjohese kongresit amerikan dhe senatorit te nderuar, kryetar i maxhorances se senatit, Harry Reid per nderimin “Gruaja Humanitare Nderkombetare” dhe babait tim, Neki Babamusta, “Mbrojtes Nderkombetar i Demokracise, 2013” dje, me 1 gusht, ne Kongresin Amerikan. — at Capitol Hill, Washington, D.C.

<

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on August 6, 2013 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: