RSS
Image

Njoftim i shkollës shqipe në Bronx

10 Sep

Njoftim i shkollës shqipe në Bronx

 

 

Shkolla Shqipe Ne Bronx
2465 Bathgate Avenue, Bronx New York 10458

N J O F T I M

Njoftojm komunitetin shqiptar (prinderit dhe nxenesit) te New Yorkut se ne “Shkollen Shqipe te Bronxit”ka filluar regjistrimi i nxenesve per vitin shkollor 2013-2014.

Te gjithe te interesuarit qe deshirojne ti rregjistrojne femijet e tyre, fleteregjistrimet mund ti marrin ne lokalet e Shkolles Shqipe ne Bronx me date 21 Shtator 2013 prej ores 10:00-1:00 ne adresen e larteshenuar, date kjo kur fillon edhe viti shkollor.
Regjistrimi do te jete falas.

Per me shume informacione, mund te kontaktoni Shkollen Shqipe ne. 347-316-6686.

Me Respekt,
Drejtoria e Shkolles Shqipe ne Bronx

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on September 10, 2013 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: