RSS
Video

AA Vision – ME SHQIPTARËT E AMERIKËS – Qazim Doda: Bisede me ish të burgosurin politik Destan Alimi

21 Oct

Destan Alimi eshte shqiptari i pare nga Amerika qe u burgos nga sllavo-maqedonet dhe u mbajt 8 vite ne burg per te vetmen arsye se ai i kishte perkrahur aktivitetet e shqiptareve te amerikes kunder Jugosllavise.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on October 21, 2013 in Uncategorized

 

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: