RSS
Video

AA Vision – ME SHQIPTARËT E AMERIKËS – Qazim Doda: Faik Ajroja, veprimtar shqiptaro-amerikan

21 Oct

Ne kete interviste mund te mesoni rreth veprimtarise se shqiptareve ne rrethin e Chicagos. Poashtu mund te mesoni se si nje shqiptaro-amerikan erdhi nga trojet e pushtuara dhe tere jeten punoi per te ndihmuar çeshtjen kombetare.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on October 21, 2013 in Uncategorized

 

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: