RSS
Video

AA Vision – ME SHQIPTARËT E AMERIKËS – Qazim Doda: Intervistë me veprimtarin shqiptaro-amerikan Sedat Sadiku

21 Oct

Sedat Sadiku eshte i njohur per veprimtarine e tij ne komunitetin shqiptaro – amerikan. Ne kete interviste mund te mesoni per parate qe i ka dorezuar ne New York gjate kohes sa luftohej ne Kosove. Si dolen dhe e priten ne aeroport dhe kush i mori ato para. Si u thirren disa”gazetare” qe ne ate kohe sherbenin kunder UÇK-se per te percjellur momentin kur u dorezuan parate ne New York ne zyren e nje partie politike. Keto para nuk u dorezuan ne destinacionin e caktuar asnjehere.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on October 21, 2013 in Uncategorized

 

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: