RSS
Video

AA Vision- ME SHQIPTARËT E AMERIKËS- Qazim Doda: Deponia

25 Oct

Dhuna e pushtuesit malazez në fshatin Martinaj sa vjen e shtohet. Shqiptarët kanë rënë në hall të madh nga disa shqiptarë që punojnë për Qeverinë e Gjukanoviqit dhe po jetojnë nën ankthin e helmimit të ujit të pijshëm që një shqip-folës po tenton t’ua bëjë përmes ndërtimit të deponisë së mbeturinave të veriut të Malit të ZI.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on October 25, 2013 in Uncategorized

 

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: