RSS
Video

AA Vision – ME SHQIPTARËT E AMERIKËS – Qazim Doda: Lek Leci Gjonaj

28 Oct

Lek Leci Gjonaj është veprimtar i dalluar në Michigan, ai ishte arkatar i Fondit Vendlindja Thërret në Michigan dhe furnizues i armatimit nga SHBA. Lek Leci në këtë intervistë ekskluzive për emisionin ME SHQIPTARËT E AMERIKËS në kuadër të AA Vision i sqaron shumë pikëpyetje që ishin rreth veprimtarisë së komunitetit shqiptaro-amerikan në Michigan.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on October 28, 2013 in Uncategorized

 

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: