RSS
Image

Kush po bën terror në fshatin Martinaj?

14 Dec

Kush po bën terror në fshatin Martinaj?

Së shpejti në AA Vision fillon cikli i emisioneve rreth ngjarjeve në trojet e pushtuara nga Mali i Zi- Plavë e Guci, kësaj radhe po e fillojmë me Haxhë Balidemaj i cili është i pari shqiptaro-amerikan që del hapur dhe i përmend emrat e shqip-folësve të cilët po e terrorizojnë popullatën në këtë trevë.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on December 14, 2013 in Uncategorized

 

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: