RSS
Video

AA Vision: Fshati Martinaj – pjesa e I -rë

05 Jan

AA Vision: Fshati Martinaj – pjesa e I -rë
Ka më shumë se një vit që në fshatin Martinaj mbizotëron gjendje e tensionuar dhe herë-pas-here janë në shtet-rrethim të plotë.
Krejt kjo ka ndodhur si pasojë e disa shqip-folësve nga trevat e Plavës e Gucisë të cilët në bashkëpunim me pushtuesin malazez dhe disa shqiptarëve të asimiluar që tani e quajnë veten boshnjak po e terrorizojnë popullin.
Në njërën anë keta shqip-folës shesin patriotizëm se janë shqiptarë të rëndësishëm dhe kanë lidhje të forta në Kosovë dhe Shqipëri, dhe në anën tjetër në bashkëpunim me pushtuesin malazez dhe disa shqiptarë të boshnjakizuar vendosën deponinë e mbeturinave që rrezikon jetën e banorëve të fshatit Martinaj.
Edhe pas kundërshtimit nga banorët e fshatit Martinaj, deponia vazhdon të zgjerohet dhe aktpaditë kundër atyre që e kundërshtuan vazhdojnë të shtohen. Çdo njeri që i kundërshton këta keq-bërës ka të paktën 3 aktpadi nga gjykata e Plavës .
Në pjesën e I-rë të ketij emisioni mund të shikoni pamjet e trojeve shqiptare të pushtuara nga Mali i Zi e më konkretisht pamje nga Plava e Gucia, pastaj keni edhe bisedat në oden e një banori të fshatit Martinaj ku sqarohet e vërteta rreth tentimit të ndërtimit të kishës ortodokse pravosllave në këtë fshat dhe vendosjen e deponisë në Kodrën e Jerinës që është në majen e fshatit Martinaj.

Advertisements
 
1 Comment

Posted by on January 5, 2014 in Uncategorized

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

One response to “AA Vision: Fshati Martinaj – pjesa e I -rë

 1. Fatmir Aloshi

  March 13, 2014 at 4:37 pm

  Pershendetje,
  E kisha kerkimin ne Ne Youtube per ket intervist qi mori pjes Naim prelvukaj. Per vehti, me interesoj shum kjo intervist sepse u edukova me rastin e fshatit Martinaj. Nrase asht mundsija, leshone ne youtube ose ne outlet tjeter qi kjo mundet te shperdahet mbas linkut per facebook dhe vendeve tjer.

  Ju faleminderit,
  Fatmir Aloshi

   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: