RSS
Video

AA Vision – ME SHQIPTARËT E AMERIKËS – Qazim Doda: Intervistë me Publicistin Reshat Sahitaj – Pjesa e I-rë

10 Jan

Në këtë intervistë do të mësoni për veprimtarinë e komunitetit shqiptar në Belgjikë dhe SHBA.

 
1 Comment

Posted by on January 10, 2014 in Uncategorized

 

Tags: , , , , , , ,

One response to “AA Vision – ME SHQIPTARËT E AMERIKËS – Qazim Doda: Intervistë me Publicistin Reshat Sahitaj – Pjesa e I-rë

  1. Marta Dusi

    February 5, 2014 at 10:36 pm

    Z Qazime Doda vazhdimisht percjellim emisionet e jueja ne kohen e fundit e pame intervisten qe keni ba me Z Reshat Sahitaj falenderom ju Z Reshat Sahitaj me shoke e miqe per punen e tyre se po e qesin ne drit punen e pa lodhshme qe kane ba mrenda dhe jasht atdheut ju lumt pershendetje nga Zef Dushi

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: