RSS
Video

AA Vision – ME SHQIPTARËT E AMERIKËS – Qazim Doda: Demostrata anti-malazeze në Washington DC me 08 Prill 2014

11 Apr

Shqiptarët e Amerikës kanë humbur durimin dhe janë organizuar në fushatën kundër pushtuesit malazez i cili po i shtypë shqiptarët në trojet etnike.
Gjatë vizitës së kriminelit Millo Gjukanoviq i cili në cilësinë e kryeministrit të shtetit malazez kishte ardhur të takohet me zëvendës/Presidentin Amerikan Joe Biden, shqiptarët i demosntruan para shtepisë së bardhë këtij takimi. Poashtu, u demostrua edhe para ambasadës së Malit të Zi ku kërkesat ishin që pushtuesi malazez të ndërprejë dhunën dhe terrorin ndaj shqiptarëve atje.
Brohoritjet në këtë demostratë ishin për bashkim kombëtar dhe Shqipëri Natyrale. Pjesmarrësit ishin me prejardhje nga të gjitha trevat shqiptare dhe ishte demostrata më masive në dekadën e fundit.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on April 11, 2014 in Uncategorized

 

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: