RSS
Video

AA Vision – ME SHQIPTARËT E AMERIKËS – Qazim Doda: intervistë me Agim Sylejmanin

11 Apr

Veprimtari Agim Sylejmani është shembulli më i mirë se si duhet të jetë një Idealist Shqiptar.
Në intervistën me të mund të shikoni:
-Kur dhe si u aktivizua në Lëvizjen Ilegale Çlirimtare të Kosovës.
– Cilat ishin lidhjet e grupeve ilegale me Shqipërinë Zyrtare.
– Çfarë vepruan UDB-ashet në Kosovë dhe si i arrestuan veprimtarët e Ilegales
– Kush e RRahu në burgun hetues, ketu do t’i dëgjoni emrat e UDB-ashëve shqiptarë që i shërbenin
Jugosllavisë.
– Cili ishte roli i Azem Vllasit në demostratat e vitit 1981 ?
– Si organizoheshin organizatat Ilegale në sistemin e 3-shit ?
– Ku u formua njësiti Karadaku dhe si veproi gjatë luftës ?
– Kush ishte Rexhep Malaj ?
– Kush ishte Zija Shemsiu ?
– Sa qëndroi në burg me Rexhep Malajn ?
– Pse nuk po hapen dosjet në Kosovë ?
– Si po dalin ish UDB-ashët apo fëmijët e tyre dhe po shesin patriotizëm në Kosovë ?
– Pse Hashim Thaqi po e ofron rrjetin e UDB-së pranë vetes dhe po i integron në shoqëri ?
Për këto pyetje dhe më shumë mund të gjeni përgjigjen në intervistën ekskluzive për AA Vision me
Veprimtarin, Ish-të burgosurin, ish-ushtarin dhe publicistin Agim Sylejmani.
Ju dëshirojmë shikom të këndshëm!
Stafi i AA Vision

 
Leave a comment

Posted by on April 11, 2014 in Uncategorized

 

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: