RSS
Video

AA Vision – ME SHQIPTARËT E AMERIKËS – Qazim Doda: Intervistë ekskluzive me ADELINA EMININ

17 May

Këngëtarja shqiptare nga Kosova ADELINA EMINI në një intervistë ekskluzive për AA Vision sqaron për arritjet e saja në fushën e muzikës.
– Cilat janë mundësitë për të këduar këngën shqipe pa ndërhyrjen e tallavasë?
– Si u prit nga shqiptarët e Amerikës në koncertet e saja?
Për më shumë do të mësoni në këtë intervistë se çfarë pune bën dhe me çfarë sfide ballafaqohet për të kultivuar muzikën e pastër shqipe.
Ju dëshirojmë shikim të këndshëm!
Stafi i AA Vision, NY

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on May 17, 2014 in Uncategorized

 

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: