RSS
Video

AA Vision – ME SHQIPTARËT E AMERIKËS – Qazim Doda: Promovimi i librave të Gjylaver Avdiut

17 May

Gjylaver Avdiu për shqiptarët e Amerikës është një emër i njohur. Veprimtaria e tij patriotike mbahet mend tek shokët dhe bashkëveprimtarët e tij në SHBA, ai ishte i burgosur politik para se të vinte në SHBA gjatë viteve të 80′ të shekullit të kaluar.
Kthimi i tij në atdhe nuk e largoi Gjylaverin nga bashkë-vepritarët e tij në SHBA, ai në librat e tij është përqëndruar më shumë për të zbardhur aktivitetin e shqiptarëve të Amerikës gjatë viteve 80′ dhe 90′ ku në kuadër të klubit JUSUF GËRVALLA organizoheshin aktivitetet anti-Jugosllave të cilat përdornin çdo formë për ta dëmtuar rrjetin e UDB-së në SHBA ku fatkeqësisht në përbërje të vet kishte edhe shqipfolës.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on May 17, 2014 in Uncategorized

 

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: