RSS
Video

AA Vision – ME SHQIPTARËT E AMERIKËS – Qazim Doda: Intervistë ekskluzive me Diellza R. Kolgecin

30 May

Intervistë ekskluzive me Diellza R. Kolgecin

Diellza R. Kolgeci është shqiptarja që arriti në kulmin e sukseseve me bukurinë e saj.
Në vitin 1995 ajo u zgjodh Miss Prishtina, një vit më vonë u zgjodh Miss Kosova 1996.
Diellza ka marrë pjesë në shumë emisione televizive si udhëheqëse e programit, poashtu ka luajtur në filmat “Dashuria e Bjeshkëve të Nemuna pjesa e parë dhe tani së fundmi në pjesën e dytë ku vazhdon të luajë në rolin kryesor.
Diellza njihet si modele e suksesshme në Kosovë dhe në vende të ndryshme të Evropës. Përpos suksesit në fushën e Modës dhe të filmit, ajo është shkolluar edhe në fushën e drejtësisë dhe njohuritë e saj në fushën e politikës janë për t’u lakmuar.
Në një intervistë ekskluzive për AA Vision Diellza sqaron në detaje rreth karrierës së saj ku ndër të tjera mund të mësoni:
– Zgjedhja e saj Miss Prishtina në vitin 1995.
– Zgjedhja e saj Miss Kosova 1996
– Si e luajti rolin kryesor në filmin “Dashuria e Bjeshkëve të Nemuna” në vitin 1997
– Si u zgjodh Miss Body of Europe në vitin 2002
– Pse Diellza është kundër operacioneve plastike që tani ka kaluar si trend për vajzat e
reja.
– Çka na sjell të re pjesa e dytë e filmit”Dashuria e Bjeshkëve të Nemuna” në të cilin
Diellza e luan prapë rolin kryesor.
– Si po e luajnë politikanët rolin e Manekenit.
– Për të gjitha këto që i shënuam më sipër dhe për detaje të tjera rreth jetës së Diellza
Kolgecit mund të mësoni në këtë Intervistë.
– Ju dëshirojmë shikim të këndshëm!
– Stafi i AA Vision
– albanianamericanvision.com

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on May 30, 2014 in Uncategorized

 

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: