RSS

Lajmërim

31 Oct
Shinasi Rama, PhD

Shinasi Rama, PhD

Të Premten, me 31 Tetor 2014 në Detroit, televizioni shqiptar në Detroit ACTV, organizon me Prof. Dr. Shinasi Rama, një bisedë të hapur me publikun mbi gjendjen politike në shtetin shqiptar dhe mbi librin e tij “PËRRALLAT E TRANZICIONIT SHQIPTAR”. Biseda do të zhvillohet në Imperial House në ora 19:00. Te gjithë jeni të mirëseardhur.

Kush Flet; Shinasi Rama, PhD
Tema: Gjendja Politike në Shtetin Shqiptar
Ku: The Imperial House, Detroit, Michigan
Kur: Te Premten, me 31 Tetor 2014
RSVP: E hapur pë
r p
ublikun
Organizon: ACTV

Adresa: The Imperial House
34701 Groesbeck Hwy.
Clinton Twp. MI 48035

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on October 31, 2014 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: