RSS

AA Vision-ME SHQIPTARËT E AMERIKËS: Furtuna Limani- Ramadani ” MAX 40″

29 Nov

Furtuna dhe Tony Ramadani, pronarë të biszneseve “MAX WINE AND SPIRITS”, “MAX 40” dhe “PORTOFINO” në CT, me rastin e festave të nëntorit. i urojnë të gjithë shqiptarët në Atdhe e në Mërgim me dëshirën që një ditë të bashkohemi në një shtet me nje gjuhë e një flamur.

“MAX WINE AND SPIRITS”
40 Mill Plain Road
Danbury, CT 06811
Te;. 203 – 792 – 7777

“MAX 40” Restaurant
40 Mill Plain Road
Danbury, CT 06811
Tel. 203- 825 – 4444

“PORTOFINO” Restaurant
10 Center Street
Wilton, CT 06897
Tel, 203 – 761- 9115

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on November 29, 2014 in Uncategorized

 

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: