RSS

Nazmije Demolli – Kastrati merr mirënjohe për kultivimin e folklorit shqiptar

09 Dec
Me këngën “Në një kullë” të përcjellur me qifteli në cilësinë e rapsodes së vetme, Nazmije Demolli – Kastrati mori pjesë në manifestimin kulturor Artistik “Krenaria e Kombit Zahir Pajaziti.”
nushi
Ajo u mirëprit nga familja e heroit Zahir Pajaziti dhe nga të pranishmit e shumtë, në fund këshilli organizativ e nderoi me një mirënjohje për kontributin e dhënë në ruajtjen dhe kultivimin e folklorit burimorë shqiptarë.
nushi 1
Rapsodja Nazmije Demolli – Kastrati njihet për ruajtjen e vlerave të folklorit shqiptar, ajo mori pjesë edhe në Natën e Zjarreve në vitin 2002 në Prekaz dhe në vazhdimësi i është përkushtuar respektimit të dëshmorëve përmes këngës të cilën ajo e këndon me krenari.
Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on December 9, 2014 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: