RSS

Në New York vdiq veterani i arsimit Preng Zef Gjergji

20 Feb

preng gjergji

L A J M Ë R I M

Njoftojmë komunitetin shqiptaro-amerikan se me datë 19 Shkurt, 2015, ndërroi jetë babai ynë, Preng Zef Gjergji në Bronx, NY.

I ndjeri u lind me 8 Mars, 1934 në fshatin Stojan të Mirditës. Shkollën fillore e kreu në fshatin e lindjes, e pastaj mbaroi shkollën për mësues në Shkodër.

Pas shkollimit Prenga punoi si mësues për shumë vjet në fshatin e lindjes. Dhjetë vjeçarin e fundit, i ndjeri jetoi në New York pranë djemve të tij Tom dhe Zef, ku la pas veti nipër e mbesa.

Shërbimet funerale kryhen ditën e Shtune, 21 Shkurt, 2015 në:
Lucia Brothers Funeral
569 E 184th Street
Bronx, New York 10458

Varrimi do bëhet në fshatin e tij të lindjes me datë 24 Shkurt, 2015.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on February 20, 2015 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: