RSS

AA Vision – ME SHQIPTARËT E AMERIKËS – Qazim Doda: Intervistë ekskluzive me Mehmet Prishtinën

31 Mar
AA Vision – ME SHQIPTARËT E AMERIKËS – Qazim Doda: Intervistë ekskluzive me Mehmet Prishtinën

 

Intervistë ekskluzive me Mehmet Prishtinën

Kush ishte Hasan Prishtina dhe familja e tij?
Cili ishte projekti i tij për çlirim dhe bashkim kombëtar?
Çfarë përmbante memorandumi i tij i përbërë prej 14 pikave?
Çfarë tha motra e Hasan Prishtinës, Shehidja për Isa Boletinin?
Si e zbuloi Enver Hoxha varrin e Hasan Prishtinës të cilit kishin dashur t’ia zhdukin gjurmët dhe si e solli në Shqipëri?
Ku gjendet varri i Hasan Prishtinës?
Kush e vrau Hasan Prishtinën?

Këtyre, si dhe shumë pyetjeve të tjera mund t’u gjeni përgjigje në këtë intervistë.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on March 31, 2016 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: