RSS

MEHMET PRISHTINA: JAM I GATSHËM T’UA DHUROJ TOKËN PËR AMBASADËN E SHQIPËRISË

03 Jun
MEHMET PRISHTINA: JAM I GATSHËM T’UA DHUROJ TOKËN PËR AMBASADËN E SHQIPËRISË
mehmeti

Pjestari i familjes së Heroit Kombëtar Hasan Prishtina i dërgon një letër të hapur Ambasadës Shqiptare në Prishtinë përmes së cilës i bën me dije Shtetit Shqiptar se është i gatshëm që tokën e nevojshme për ndërtimin e objektit të Ambasadës Shqiptare ta dhuroj nga pasuria e tij.

Në letrën e tij Mehmet Prishtina shkruan:

Letër e hapur drejtuar Ambasadës Shqiptare në Prishtinë, MPJ-Tiranë si dhe opinionit të gjerë Shqiptar.

Unë,Mehmet Prishtina,duke i parë vështirësit e pa logjikshme që kohëve të fundit kanë lindur në lidhje me sigurimin e lokacionit për ndërtimin e objektit te Ambasades së Shqipëris në Prishtinë, deklarohem se nga pronat e mija private dhe familjare në kompleksin e lagjës Rezidenciale “New Prishtina Residence – Hasan Prishtina” në Prishtinë,jam i gatshëm t’i dhuroj shtetit Shqiptar hapsirën e nevojshme për ndërtimin e objektit të Ambasadës së Shqipërisë me privilegjin më të lartë!

Përzemersisht,
Mehmet Prishtina

ps: lokacioni
http://www.newpr.biz
 “

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on June 3, 2016 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: