RSS
Video

AA VISION: SKENDER KRASNIQI – HEROI I SHQIPTARVE TË AMERIKËS

30 Jan

Skender Krasniqi është heroi i shqiptarëve të Amerikës. Ai shtriu për toke kriminelin serb që ishte në detyrën e sherifit të Chicagos, Për kete vrasje Skenderi mbajti 33 vite burg dhe për asnjë moment nuk ndryshoi qëndrimin e tij se:” I keqi duhet hjekur qafe”

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on January 30, 2014 in Uncategorized

 

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: